Yılbaşı Programları 2019

Yılbaşı Programları 2019

Golden Butik Otel Yılbaşı 2019

Golden Butik Otel’de 2019 yılbaşı galası Selda Gündoğan, Tolga Ünsal ve Dansöz İndira ile gümbür gümbür geliyor.

Hotel Samm Ankara Yılbaşı Programı 2019

Her saniyesi keyifli ve eğlenceli geçecek muhteşem 2019 yılbaşı galası kutlamasına davetlisiniz! SAMM’s Bistro sizlere müzik, eğlence, zengin menü ve Hotel SAMM ’de konaklama seçeneği ile unutulmaz bir gece yaşatacak. 

Çakra Restoran Ankara Yılbaşı 2019 Programı

Ankara’nın en merkezi yerlerinden biri olan GOP Filistin Caddesinde lezzetin yeni durağı olan Çakra Restaurant, Eren Batu’nun güzel sahnesiyle yeni yıla giriyor.

Demonti Otel Ankara Yılbaşı Programı 2019

Ankara’nın en merkezi noktalarından bir tanesi olan Kavaklıdere’de Demonti Otel’in lezzetli menüsü, Dilan Çıtak ve Levent Dörter’in eğlenceli sahneleri ile yeni yıla girmeye hazır olun.

Hotel İçkale Yılbaşı Programı 2019

Nalan ve Mavi Orkestra’nın muhteşem sahnesi ve İç Kale Otel’in lezzetli menüleri ile 2019 Yılbaşı Galasına hazır olun.

Vivaldi Park Otel Yılbaşı 2019

Vivaldi Park Hotel Ankara sizleri 2019 yılbaşı galası programıyla eğlenceye, muhteşem yemekleriyle de lezzete doyuracak. Senenin son gününü hız kesmeyen bir eğlenceyle geçirmeniz için hazırlanan programda yok yok!

Sc Inn Ankara Yılbaşı 2019

2019 Yılbaşı gecesini Ankara’nın en keyifli mekanlarından SC Inn Hotel’de en lezzetli yemekler eşliğinde geçirmeye ne dersiniz? SC INN HOTEL sınırsız bir eğlence ile yeni yılı karşılamaya hazırlanıyor.

Dafne Hotel Yılbaşı Programı 2019

31 Aralık Pazartesi akşamı yeni yılı karşılamanın coşkusunu İSTANBUL’UN EN EĞLENCELİ GRUPLARINDAN BİRİ OLAN GRUP ESTANBUL ile DAFNE HOTEL’İN 2019 Yılbaşı Programı ile yaşayın…

Midas Hotel Yılbaşı 2019

2019 yılına güzel bir başlangıç için Grup Angora’nın muhteşem yılbaşı programı ile karşınızdayız. Midas Hotel farkı ve Ankara’nın en prestijli salonu ile muhteşem bir yılbaşı organizasyonu sizlerle…

Sheraton Otel Ankara Yılbaşı Programı 2019

Yılbaşı gecelerinde gerçekleştirdiği organizasyonlarla Ankara’da büyük ses getiren ŞEK Organizasyon 2019 yılbaşı programında yine çok ses getirecek müthiş bir organizasyonla Sheraton Hotel Ankara’da karşınızda…

City Hotel Ankara Yılbaşı Programı 2019

City Hotel Turan Güneş, Muhteşem Ankara Manzaralı ROOF Restaurant’ında, Grup Rose’un Canlı Performansı ve Harika Şarkılarıyla 2019’u karşılıyor.
“SADECE SİZE ÖZEL MASALARDA”

Vip Golden Eryaman Yılbaşı 2019

2018’i uğurlarken 2019’u büyük bir coşku ile karşılayacağımız bu özel gecede tüm yılın stresini atmak isteyenleri Eryaman’ın en coşkulu yılbaşı kutlaması için Vip Golden yeni yıl balosuna davet ediyoruz.

4/512345

İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı