Yılbaşı Programları 2020

Yılbaşı Programları 2020

Bilkent Otel Yılbaşı Programı 2020

Bilkent Otel Şek Organizasyon işbirliği bu sene de yılbaşının en ses getirecek organizasyonlarından birine imza atıyor.  Sahnelerin en güçlü seslerinden Haktan 2020 yılbaşı galasında Bilkent Otel’de sizlerle olacak.

Hilton Garden Inn Ankara Yılbaşı 2020

Hilton Garden Inn ve Doping Tour işbirliği bu sene de unutulmaz eğlencelerden birine ev sahipliği yapıyor. Karadeniz müziğinin güçlü sesi Resul Dindar, Figen Biricik ve DJ Santo FUEGO gece boyunca sizlerle olacak.

Vivaldi Park Hotel Ankara 2020 Yılbaşı Programı

2020 yılbaşı galasında her yıl olduğu gibi bu yılda ailenizle birlikte eğlenerek geçirebileceğiniz program Vivaldi Park Hotel’de sizleri bekliyor.

Boray Organizasyon Ilgaz 2020 Yılbaşı Programı

Yeni yıla Ilgaz Dağlarının muhteşem doğasında Boray Organizasyon farkıyla düzenlenecek bol eğlenceli 2020 yılbaşı galasına hazır olun.

Boray Organizasyon Uludağ 2020 Yılbaşı Programı

Her yıl Ankara’da düzenlediği çeşitli turlarla yılbaşına bambaşka bir şehirde girme olanağı sunan Boray Organizasyon 2020 yılbaşı galasında Uludağ’a gidiyor!

Green Park Otel Ankara Yılbaşı 2020

Her yıl adından söz ettiren yılbaşı partilerinin adresi olan Green Park Hotel, 2020 yılbaşı galasına yine bomba gibi hazırlandı.Aysel Yakupoğlu ve GüvenYüreyi’nin sahne alacağı gecede süprizler hiç bitmeyecek.

City Hotel Ankara Yılbaşı Programı 2020

Yılbaşı galası için salonumuz dolmuştur. İlginize teşekkür ederiz.

Ankara’nın en güzel manzaralarından birine sahip Roof Restaurant’ımızda Grup Rose ile harika bir 2020 yılbaşı balosu City Hotel’de sizi bekliyor.

Asrın Park Otel Ankara Yılbaşı Programı 2020

Yeliz ve Orkestrası ile muhteşem bir 2020 yılbaşı balosu Asrın Park Otel’de sizleri bekliyor. Oryantal showlar ve DJ’lerle dolu dizgin bir eğlence için yeriniz hazır.

Dafne Hotel Yılbaşı 2020 Programı

2019’un son gününde tüm yılın yorgunluğundan kurtulmak isteyenler soluğu Dafne Hotel’in keyifli 2020 yılbaşı balosunda alıyor.

Sheraton Ankara Yılbaşı Programı 2020

Sheraton Hotel’in konforu, Şek Organizasyon’un muhteşem yeni yıl organizasyonları bu yıl da Ankara’da birleşiyor. Güzel şarkıları, efsane yorumuyla Hakan Altun 2020 yılbaşı galasında konuklarımızla buluşuyor.

Green Park Ankara Yılbaşı 2020 – Şevval Sam

Sesiyle güzelliğiyle izleyenleri büyüleyen Şevval Sam 2020 yılbaşı galasında Green Park Otel’de. Bu muhteşem galanın tüm detayları Ankara’nın yılbaşı portalı www.ankarayilbasi.com ‘da!

La Rossa Yılbaşı Programı 2020

Doğal güzelliklerin içinde hem şık hem de sıcacık bir ortamda 2020 yılbaşı galasına hazır olun. La Rossa’da Aslıhan Demirtaş ve Defna Çetinyürek’in eğlenceli sahnesi ve süprizler gece boyunca sizlerle olacak.

3/512345

İlçe ve Semtlere Göre Yılbaşı Mekanları

Anasayfa Yukarı